Fysioterapia2016 1000x120 ban1

LPG Banneri 200x80 animaatio

hur fysioterapia 2017

olkicontrol fysioterapia 2017 2

sagafi banneri 200x80px

Fennia Fysi banneri 200x80px

Fysioline TYMO

physiotools fysi

DJO Global Logo Flat Colour 1

 vm fysioterapia 2017 animated

 acute banneri fysioterapia 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoamme Fysioterapia 2018 -tapahtuman materiaalit sivulle, jolta koulutustapahtumaan ilmoittautuneet löytävät kootusti luennoijien alustukset ja muun materiaalin.

Osallistujille toimitetaan tapahtuman lähestyessä linkki ja tunnukset materiaalisivulle.

 

Lisätietoja: Tiedottaja Ritva Tiittanen-Wallenius, 041 454 9868, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

 

 

TAKAISIN www.fysi.fi

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa

"Pakko kuulla!"

Asiantuntijat tulessa

 

tuulia luomala fysioterapia 2016 

Tuulia Luomala, manipulatiivinen fysioterapeutti, eläinft, luennoitsija, opettaja ja tietokirjailija. Ihmisten ja eläinten tule-ongelmia 16 vuoden ajan taustana aku, Maitland, kineettinen kontrolli, kinesioteippaus ja erilaiset terapeuttisen harjoittelun opinnot. Kansainvälisesti palkittuja tutkimusprojekteja. Perjantain aamupäivän aiheena faskiaaliset yhteydet hartiarenkaan ja olkapään alueella yhdessä Mika Pihlmanin kanssa. Perjantaina myös faskia-workshop. 

mika pihlman fysioterapia 2016 

Mika Pihlman, manipulatiivinen fysioterapeutti, urheilufysioterapeutti, opettaja, luennoitsija, tietokirjailija. Kansainvälisesti palkittuja tutkimusprojekteja.

Merja Soanjarvi Fysioterapia 2017

Merja Soanjärvi, ft OMT, TULE- täydennyskouluttaja, Pilates-kouluttaja, Kotopro-jälleenmyyjä. Työskennellyt TULE-asiakkaiden parissa vuodesta 1988. "Ihmiskehon liike edelleen yllättää ja kiehtoo!" Tulessa lauantai-aamupäivän rinnakkaisohjelmassa aiheenaan toiminnalliset harjoitukset olan alueelle.

Minna Matikainen Fysioterapia 2017

Minna Matikainen,  ft OMT. Toiminut vuodesta 1996 lähtien fysioterapeuttina tules-asiakkaiden parissa. "Kehon tasapainoinen liike ja toiminta on tavoitteena - haasteena - haaveena." Tulessa lauantai-aamupäivän rinnakkaisohjelmassa aiheenaan toiminnalliset harjoitukset olan alueelle.

Lasse Heinonen Fysioterapia 2017

Lasse Heinonen, ft OMT, 12 vuoden kokemus TULES-fysioterapiasta, erityisesti lonkka, alaselkä, niska ja olkapää.

Keijo Pitkamaki Fysioterapia 2017

Keijo Pitkämäki, ft OMT, OMT-kouluttaja ja TULE-fysioterapian erikoisasiantuntija. Mm. teippauksen asiantuntija - aiheena lauantai-aamupäivän rinnakkaisohjelmassa eri tekniikat yläraajan teippauksessa.

Saara Raatikainen Fysioterapia 2017

Saara Raatikainen, ft AMK, lymfaterapeutti, TtM opisk. Käsikirurgisen kuntoutuksen erikoistumisopinnot Lundin yliopistosta sekä yläraajan kuntoutuksen täydennyskoulutus Oulun AMK:sta. Suomen käsiterapiayhdistyksen kouluttaja ja pitkäaikainen hallituksen jäsen. Euroopan käsiterapiajärjestön pj. Työskennellyt yläraajapotilaiden parissa vuodesta 2002.

Lili Forsbom Fysioterapia 2017

Maj-Britt "Lili" Forsbom, fysioterapeutti vuodesta 1977, aikuisneurologista fysioterapiaa vuodesta 1983 alkaen, Bobath-kouluttaja (1978) ja Affolter-terapeutti (2001). Toimii ammatinharjoittajana moniammatillisessa Neurotiimissä Helsingissä.

Ilkka Sinisaari Fysioterapia 2017

Ilkka Sinisaari, LT, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, toimii nykyisin Terveystalo Kampin ortopedian ylilääkärinä. Hän on toiminut vuodesta 2005 olkakirurgisissa sekä koulutustehtävissä Hyksin Töölön sairaalassa ja sairaala Ortonissa sekä osallistunut aktiivisesti muuhun koulutustoimintaan Suomen Ortopediyhdistyksen ja Suomen Olkakirurgisen yhdistyksen tilaisuuksissa.

 Juha Paloneva Fysioterapia 2017

Juha Paloneva on LT, dosentti ja ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Hän toimii osastonylilääkärinä Keski-Suomen keskussairaalassa päävastuualueenaan olkapään sairaudet. Kliinisen työn lisäksi hän tekee tutkimusta ortopediaan ja traumatologiaan sekä koulutukseen liittyen.

Jari Rautiainen Fysioterapia 2017

Jari Rautiainen on fysioterapeutti OMT ja OMT-kouluttaja. Hänellä on Suomen Fysioterapeutit ry:n myöntämä TULE-erikoisasiantuntijuus. Suomen Jääkiekkomaajoukkueen vastaava fysioterapeutti 1993-2008 ja Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön fysioterapeutti 2013-2015 (oto). "Olkapään jännevaivat" Käypä Hoito -työryhmän jäsen.

Markku Paatelma Fysioterapia 2017 net

Markku Paatelma on terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti-OMT, Tules -fysioterapian erikoisasiantuntija, OMT-koulutuksen perustaja ja kouluttaja Suomessa vuodesta 1984. Kouluttajana fysioterapeuttien tule-suoravastaanotossa vuodesta 2000. Ulkomaisia koulutuksia esim. Zaragozan yliopistossa vuosina 2003-2013.

 jarmo ahonen fysioterapia 2016 nettiin

Jarmo Ahonen on fysioterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja Pilates-opettaja. Hän on työskennellyt 30 vuotta Suomen Kansallisbaletin konsultoivana fysioterapeuttina. Lisäksi hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen fysioterapeuttina seitsemissä olympialaisissa (1988-2012). Ahonen on julkaissut kymmenkunta fysioterapian ja kehonhallinnan kirjaa Suomessa ja Englannissa. Viimeisin kirja ”Liikkuva ihminen” julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän käänsi yhdessä Veera Turkin kanssa ”Fascial Stretch Therapy”-kirjan, joka julkaistiin suomenkielellä 2015.

Jukka Pekka Kouri Fysioterapia 2017

Jukka Pekka Kouri, fysiatrian erikoislääkäri, kipulääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys.

 

Hannu LUomajoki Fysioterapia 2017 Aulanko net
Hannu Luomajoki FT, ft, OMT, fysioterapian professori. Hannu Luomajoki on alunperin kotoisin Rovaniemeltä, missä hän kävi fysioterapiakoulun ja valmistui 1986. Hän on ollut koko uransa ajan ulkomailla: Saksassa, Australiassa sekä Sveitsissä. Manuaalisen fysioterapian maisteri Adelaidessa Australiassa 1999, filosofian tohtori 2010 Itä-Suomen yliopistosta, dosentuuri Jyväskylän yliopistossa 2016 sekä professorin titteli Zürichin korkeakoulusta 2011. Vuoden fysioterapautti Suomessa 2015; vuoden tutkijapalkinto Sveitsissä 2008. Hannu on Zürichin korkeakoulun TULE fysioterapian maisteriohjleman johtaja vuodesta 2007 ja hän työskentelee myös omassa praktiikassaan. Hannu on julkaissut noin 30 alkuperäisartikkelia, noin 40 muuta julkaisua sekä yli 70 kongressiesitystä kansainvälisesti.

kari niemi fysioterapia 2016

Kari Niemi ft, OMT, Kinetic Control tutor vuodesta 2010. Motto: "Movement matters & never give up!"

Tarja Rantala Fysioterapia 2017

Tarja Rantala, fysioterapeutti, lymfaterapeutti. Työskennellyt kipupotilaiden kanssa 15 vuoden ajan yhdessä toisten ammattilaisten kanssa.