Täydennyskoulutusta kuntoutusalan ammattilaisille

Järjestämme laadukasta täydennyskoulutusta ammatillisen kehittymisen ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Koulutuksissamme tutkittu ja näyttöön perustuva tieto yhdistyy käytäntöön helposti lähestyttävällä tavalla. Olemme kuntoutuksen ammattilaisen ykkösvalinta!

 

Tutustu koulutuksiin

Koulutukset

Kuntoutuskouluttajien laadukas täydennyskoulutus on suunnattu kaikille kuntoutuksen ammattilaisille. Osa koulutuksistamme soveltuu myös terveydenhuollon tai opetuksen ammattilaisille. Tervetuloa kouluttautumaan!

Tulossa koulutukseen?

Ohjeita koulutukseen osallistujalle

Kun olet tulossa koulutukseen tai mietit osallistumista, niin tutustu myös ohjeisiin liittyen ilmoittautumiseen, saapumiseen, hinnoitteluun ja etäosallistumiseen.

Tulossa koulutukseen

Yhteystiedot

Tutustu meihin ja ota yhteyttä

Kuntoutusalalla muutos on jatkuvaa ja nopeaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua pysymään mukana muutoksessa. Meiltä voit aina kysyä lisää tietoja, mikäli sinulla herää kysymyksiä koulutuksista tai siitä millainen koulutus sinulle voisi sopia. Meidän kauttamme saat käytännönläheistä ja konkreettista osaamista kuntoutustyöhön vuosien kokemuksella.

Katso yhteystiedot

Kuntoutuskouluttajien kuva koulutuksen järjestäjät Mari, Riikka ja Katja

Kokemuksia ja alan ajankohtaista

Poimimme sinulle ajankohtaiset kuntoutuskoulutuksiin liittyvät artikkelit sekä kokemuksia koulutuksista ja kouluttajista. Lue lisää artikkeleita blogimme tietopankista!

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme täältä:

Tilaa uutiskirje

Lue uusin uutiskirjeemme täältä

Siirry takaisin sivun alkuun