header

FYSI Koulutusinfo2017 E sivuNET.pdf page 1

Katso kevään 2017 Fysi-koulutukset
Koulutusinfossa esittelyssä Fysin kevätkauden 2017 koulutukset!
 
 
Fysin järjestämät täydennyskoulutukset on opintopisteytetty

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry ovat jäsentensä toivomuksesta siirtyneet täydennyskoulutusten pisteytykseen vuodesta 2014 lähtien (osa vuoden 2014 koulutuksista pisteytetty). Tätä aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä. Lue lisää


 

 HUOM

 

ilmoittaudu koulutus

 

HUOM Olemme muuttamassa koulutuksiemme ilmoittautumiskäytäntöä. Pyydämme sinua tarkistamaan koulutuksen omalta sivulta, miten ko. koulutukseen ilmoittaudutaan. Jos koulutuksella on oma, sille räätälöity koulutuskohtainen ilmoittautumislinkki, pyydämme sinua ilmoittautumaan sen kautta. Jos koulutuskohtaista linkkiä ei vielä ole, voit ilmoittautua tällä yleisellä lomakkeella. Kiitos vaivannäöstäsi!

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Koulutuskalenteri

HUOM Kun klikkaat koulutuksen nimeä, pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle, josta löytyvät mm. koulutuksen ohjelmat ja hinnat.

Flat View
Vuosinäkymä
Search
Etsi
Lääketieteellinen AKUPUNKTUURIKOULUTUS fysioterapeuteille, moduuli I Lataa iCal-tiedostona
 

AKUPUNKTUURIKOULUTUS VUONNA 2017

Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry, Suomen Fysioterapeutit ry ja Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry järjestävät vuonna 2017 yhteistyössä Lääketieteellisen akupunktuurikoulutuksen fysioterapeuteille. Syksyn 2017 aikana toteutetaan 3 ensimmäistä moduulia (7 lähiopetuspäivää),minkä päätteeksi on tentti. Tentin läpäisseet saavat väliaikaisen todistuksen (voimassa 3 vuotta) moduulien I-III suorittamisesta ja voivat alkaa ottaa vastaan potilaita omilla työpaikoillaan.

Aika:                                               

I moduuli    11.-12.8.2017 (pe-la)                                                                           
II moduuli  31.8.-1.9.2017 (to-pe)
III moduuli  syys-lokakuussa 2017 (pe-su)                                  
 
Paikka:
Fysin koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki
 
Hinta:
 
I mod:                456 € + alv 24 % (2 pv)
II mod:               456 € + alv 24 % (2 pv)
III mod:             804 € + alv 24 % (3 pv). Laskutus moduuleittain.

Kouluttajat: mm. Seppo Junnila, Jukka Pekka Kouri, Erkki Norja, Jyrki Sihvonen

Järjestäjät:      
Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry, Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry. Koulutuksen tuottaa FYSI-Palvelut ry.

 

HAKU KOULUTUKSEEN:

Voit hakea elokuussa 2017 alkavaan koulutukseen hakulomakkeella, joka löytyy tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/2247AD82DB417BA0.par 
 
Pääsykriteerinä on vähintään 2-3 vuoden työkokemus fysioterapeuttina.
 
INFOKIRJE (pdf)

 

KOULUTUKSEN RAKENNE JA KULKU:

Koulutus koostuu 5 lähiopetusmoduulista, joista kukin kestää 2 – 3 päivää, sekä ohjatusta harjoittelusta.
 
Kouluttajat ovat maamme parhaita akupunktuurilääkäreitä, jotka toimivat aktiivisesti Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry:ssä.
 
Koko koulutuksen laajuus on 15 opintopistettä, ja se koostuu viidestä moduulista (yhteensä 11 lähiopetuspäivää) ja käytännön harjoittelusta, joka raportoidaan pääkouluttajalle.
 
Syksyn 2016 aikana toteutetaan 3 ensimmäistä moduulia (7 lähiopetuspäivää), minkä päätteeksi on tentti. Tentin läpäisseet saavat väliaikaisen todistuksen (voimassa 3 vuotta) moduulien I-III suorittamisesta, ja voivat alkaa ottaa vastaan potilaita omilla työpaikoillaan. Tätä käytännön harjoittelua (noin 200 tuntia) ohjaa pääkouluttaja, professori Seppo YT Junnila.
 
Käytännön harjoittelujakso kestää 1-2 vuotta. Kun vähintään 100 potilaskäyntiä on raportoitu hyväksytysti, opiskelija pääsee moduulille IV, jossa käydään läpi akupunktuurin erityiskysymyksiä sekä teoriassa että käytännössä. Harjoittelu jatkuu edelleen ja noin vuoden kuluttua, 400 uuden raportin jälkeen on peruskoulutukseen kuuluva viimeinen V moduuli, jonka lopuksi opiskelija saa päättötodistuksen 15 opintopisteen laajuisesta koulutuksesta.                                                                                                          

 

Paikka Helsinki, FYSI:n koulutustila
Nuijamiestentie 5 C (katutaso)
Helsinki
00400

Takaisin

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa