header
FYSI Koulutusinfo syksy 2017 
Kurkista: Fysin syksyn 2017 koulutustarjonta koosteena uunituoreessa koulutusinfossa!
 
FYSI ry järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille sekä yksityisellä että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan yrittäjien osaamista. Lataa koulutusinfo TÄSTÄ
 
Fysin järjestämät täydennyskoulutukset on opintopisteytetty

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry ovat jäsentensä toivomuksesta siirtyneet täydennyskoulutusten pisteytykseen vuodesta 2014 lähtien (osa vuoden 2014 koulutuksista pisteytetty). Tätä aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä. Lue lisää


 

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Koulutuskalenteri

HUOM Kun klikkaat koulutuksen nimeä, pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle, josta löytyvät mm. koulutuksen ohjelmat, hinnat ja koulutuskohtaiset ilmoittautumislinkit.

Flat View
Vuosinäkymä
Search
Etsi
Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus (ryhmä 19), mod I Lataa iCal-tiedostona
 

Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus 2017-2018 (ryhmä 19)

 

Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen uusi koulutusryhmä aloittaa marraskuussa 2017. Ryhmä on järjestyksessä jo yhdeksästoista! Koulutus antaa fysioterapeuteille uusinta tietoa neurologisten sairauksien patofysiologiasta, hoidosta ja fysioterapiasta sairauden eri vaiheissa. Sekä kokeneet että vasta vähän kokemusta neurologisista asiakkaista omaavat fysioterapeutit saavat lisävalmiuksia ja uusia ideoita asiakkaan toimintakyvyn arviointiin ja fysioterapiaan. Koulutus koostuu kolmesta moduulista ja yhdeksästä lähiopiskelupäivästä.

 
Katso KOULUTUSESITE (pdf)
 
 
Moduuli I
6.-8.11.2017 (ma-ke)
 
Moduuli II
10.-12.1.2018 (ke-pe)
 
Moduuli III
12.-14.2.2018 (ma-ke)

 

Koulutuksen sisältö:
Koulutus sisältää 3 kolmipäiväistä moduulia lähiopiskelua (9 pv), sekä itsenäistä opiskelua ennen koulutuksen alkua ja moduulien välissä. Moduulien sisältö jakaantuu teoriaosuuksiin ja käytännön harjoitteluun.
Jokaisella moduulilla luennoijina on sekä lääkäreitä että fysioterapeutteja. Moduulien sisältö painottuu aikuisneurologiaan ja pääaihealueina ovat:
Neurologisen asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja terapian painotusalueet : Aivohalvaus, Selkäydinvammat, MS, Parkinson, Lihastaudit, Neurologisen asiakkaan kuntoutukseen liittyvät erityishaasteet.
 
Koulutuksen laajuus:
5 op, sisältäen lähiopiskelua 72 tuntia (9 pv) sekä itsenäisen opiskelun tehtävät ja työssäoppimisjaksot moduulien välissä.
 
Osallistujat:   
max. 30 fysioterapeuttia
 
Paikka: 
FYSI:n koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki
 
Koulutuksen hinta/moduuli:
FYSI:n jäsenhinta 765 € + alv 24 % (3 pv).
Normaalihinta 825 € + alv 24 % (3 pv).
Koulutus laskutetaan moduuleittain. Koko koulutuksen hinta 2295 € + alv 24 % (jäsen) / 2475 € + alv 24 % (normaali). Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä koulutusmateriaalit. Koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin koulutusmoduuleihin.
 
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset tämän koulutuskohtaisen linkin kautta
https://fysi.crmieportal.com/public/events/151991
 
Lisätiedot:
Lisätietoja puh. 010 279 3300 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.
Koulutuksen järjestäjä:
Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry
 
Koulutuksen tuottaja:
FYSI-Palvelut Oy

 

 

 

 

Paikka Helsinki, FYSI:n koulutustila
Nuijamiestentie 5 C (katutaso)
Helsinki
00400

Takaisin

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa