header
FYSI Koulutusinfo syksy 2017 
Kurkista: Fysin syksyn 2017 koulutustarjonta koosteena uunituoreessa koulutusinfossa!
 
FYSI ry järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille sekä yksityisellä että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan yrittäjien osaamista. Lataa koulutusinfo TÄSTÄ
 
Fysin järjestämät täydennyskoulutukset on opintopisteytetty

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry ovat jäsentensä toivomuksesta siirtyneet täydennyskoulutusten pisteytykseen vuodesta 2014 lähtien (osa vuoden 2014 koulutuksista pisteytetty). Tätä aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä. Lue lisää


 

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Koulutuskalenteri

HUOM Kun klikkaat koulutuksen nimeä, pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle, josta löytyvät mm. koulutuksen ohjelmat, hinnat ja koulutuskohtaiset ilmoittautumislinkit.

Flat View
Vuosinäkymä
Search
Etsi
Lihasenergiatekniikat MET -koulutus, osa I Lataa iCal-tiedostona
 

Lihasenergiatekniikat MET -koulutus

OSA I: alaselän, lannerangan ja lantion alue

 

FYSI ry järjestää kesäkuussa 2018 Helsingissä Lihasenergiatekniikat MET -koulutuksen osan I (alaselän, lannerangan ja lantion alueen toimintahäiriöt).

Koulutuksessa keskitytään lannerangan, lantion ja ristiluun alueen tutkimiseen ja terapiaan ja opitaan löytämään alueen toimintahäiriöt palpaation ja erilaisten biomekaniikkaan perus­tuvien testien avulla.  Lisäksi käy­dään läpi tapausesimerkkejä ja päästään seuraamaan opettajan demonstraatiota käytännössä poti­lai­den diagnosoinnissa ja hoidois­sa. Koulutuksen käytyään fysiotera­peutti omaa valmiuden tutkia lantiokorin ja lannerangan toimin­ta­­häiriöitä sekä hoitaa kyseistä aluetta pääosin lihasenergia- ja pehmytkudostekniikoita käyttäen. Koulutuksen pääpaino on käytännön harjoittelussa ja mukaan saa run­saasti harjoitteita sekä terapiaan että omatoimiseen harjoitteluun sovellettavaksi.

 

KATSO video  (1 min)


 

 

 

Darren Higgins: "My clinical experience: many of those patients who present low back pain actually have a significant pelvis dysfunction. And: if you treat the pelvis dysfunction our patient's low back pain gets better."

 

027 darren met I 2014 nettiin

Fysi on järjestänyt Lihasenergiatekniikat MET -koulutusta Suomessa vuodesta 2005 alkaen. Koulutus on saanut loistavat palautteet:

 • ”Mielenkiintoinen kokonaisuus, uusi näkökulma ja erinomainen kouluttaja! Paras koulutus, jossa olen tähän mennessä ollut!”

 • ”Koulutus oli erittäin hyvä kokonaisuus ja antoi todellakin uuden näkökulman selän ja lantion alueen ongelmiin. Fysioterapeutin peruskoulutuksessa erityisesti lantion alueen toimintahäiriöt jäävät epäselviksi, mutta nyt tämän koulutuksen jälkeen oikeasti ymmärrän, mitä lantiossa tapahtuu.”

 •  

  Katso KOULUTUSESITE   (pdf)


  Aika:
  15.-17.5.2017 (ma-ke)
   
  Paikka:              
  FYSI ry:n koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki
   
  Kohderyhmä:  
  Fysioterapeutit, max 24
   
  Kouluttaja:     
  Fysioterapeutti, kouluttaja Darren Higgins (UK), koulutuskieli englanti
   
  Kouluksen laajuus:    
  3 pv (24 h)
   
  Hinta:              
  FYSI ry:n jäsenhinta 765 € + alv 24 % (3 pv)
  Normaalihinta 825 € + alv 24 % (3 pv)
  Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.
   
  Peruutukset: 
  Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.
   
  Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
  Ilmoittaudu tämän koulutuskohtaisen linkin kautta

  Koulutuksen järjestäjä: Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

  Koulutuksen tuottaja: FYSI-Palvelut Oy

   

Paikka Helsinki, FYSI:n koulutustila
Nuijamiestentie 5 C (katutaso)
Helsinki
00400

Takaisin

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa