Fysioterapia2018 1000x120 ban

Fysioline TYMO

 DJO Global Logo Flat Colour 1

physiotools fysi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysioterapia- ja kuntoutusalan messut

 

Fysioterapia 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestetään vilkkaat alan messut, jotka nivoutuvat kiinteäksi osaksi koulutuspäivien ohjelmaa.

Messuihin tutustuminen on maksutonta eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.
 
messut Fysioterapia 2017
 
(Kesto 1:25)
Katso alempaa sivuilta lisää messuvideoita.
 
 
#fysioterapia2018
 
 
Kysyttävää messuista? Näytteilleasettajaksi?
 
KATSO Yhteistyökumppanuusinfo, jossa tietoa osastoista ja kumppanuuspakettivaihtoehdoista.
 
- Karttaan punaisella merkityt osastot varattu. Kartta päivitetään maanantaisin.
 
Jos sinulla on kysyttävää Fysioterapia 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestettävistä messuista, otathan yhteyttä Tuula Väyryseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 010 279 3300.
 
 
Katso vuoden 2017 pääyhteistyökumppaneidemme informatiiviset messuvideot:
 
Alaset Import Fysioterapia 2017
(Kesto 2:07)
 
DJO Global Fysioterapia messut
DJO Global: Huber 360 -demo
(Kesto 9:37)
 
medistea fysioterapia messut
(Kesto 6:08)
 
DJO Global, Fysioline ja Mediteam ilmoittautuneet jo mukaan myös Fysioterapia 2018 -messuilla!
#fysioterapia2018
 
 
Kysyttävää messuista? Näytteilleasettajaksi?
 
KATSO Yhteistyökumppanuusinfo, jossa tietoa osastoista ja kumppanuuspakettivaihtoehdoista.
 
- Karttaan punaisella merkityt osastot varattu. Kartta päivitetään maanantaisin.
 
Jos sinulla on kysyttävää Fysioterapia 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestettävistä messuista, otathan yhteyttä Tuula Väyryseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 010 279 3300.
 

RS aulanko fysi-paivat 2016 

 

 

TAKAISIN www.fysi.fi

 

  

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa

"Pakko kuulla!"

Lataa

 

minna tornava fysioterapia 2018

Minna Törnävä on erityisesti lantionpohjan kipufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hän väitteli lokakuussa 2017 terveystieteiden tohtoriksi aiheenaan naisten ulkosynnytinkipuoireyhtymä, vulvodynia. Minna on pohjoismaisen seksologisen yhdistyksen auktorisoima erityistason seksuaaliterapeutti ja naisten virtsankarkailun Käypä hoito 2017 -työryhmän jäsen.

anu parantainen fysioterapia 2018

Anu Parantainen valmistui fysioterapeutiksi 1983 ja on tehnyt päätyökseen lantionpohjanfysioterapiaa vuodesta 1993. Hän työskentelee lääkäriasemilla Helsingissä ja Turussa. Hän on hoitanut paljon miesten lantionpohjan kipuja ja  eturauhasyöpään liittyviä lantionpohjan toimintahäiriöitä.  Toiminut luennoitsijana ja kouluttajana sekä ollut mukana useissa moniammatillisissa työryhmissä. Fysioterapian lisäksi opiskellut muun muassa tanssi- ja liiketerapiaa, psykofyysistä psykoterapiaa, expressiivistä taideterapiaa, luontoyhteyskouluttamista, uroterapiaa ja seksuaaliterapiaa.

Carita Nikkari Fysioterapia 2018

Carita Nikkari on valmistunut v.1992 fysioterapeutiksi, ja työura on alusta asti painottunut aikuisneurologiseen kuntoutukseen. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä Fysio Center Jyväskylä Oy:ssä koordinoiden ja kehittäen vaativan kuntoutuksen avoterapiatoimintaa ja recoveriX-kuntoutusjaksoja. Käytännön terapiatyötä hän tekee edelleen aikuisneurologisten kuntoutujien kanssa. Työparina kulkee  kuntoutuskoira Jekku.

matti vartiainen fysioterapia 2018

Matti Vartiainen on neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, TtM ja psykologian jatko-opiskelija. Kokemusta erityisesti aivovammakuntoutuksesta; erikoistunut lievien aivovammojen kuntoutukseen ja urheilussa tapahtuneiden aivotärähdysten arviointiin.

petteri koho fysioterapia 2018 net

Petteri Koho on fysioterapeutti, tutkija ja kouluttaja. Kokemusta ORTONissa kroonisten TULE-vaivojen fysioterapiasta ja moniammatillisesta kuntoutuksesta 25 vuoden ajalta. Petteri Koho on väitellyt liikkumisen pelosta v. 2015 ja jatkaa aihepiirin tutkimusta edelleen. Vuoden fysioterapeutti v. 2008. Fysioterapialiiton kipufysioterapian erikoisasiantuntija -nimike 2017, Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen puheenjohtaja 2017.

Kristina Laaksonen Fysioterapia 2018

Kristina Laaksonen on neurologian erikoislääkäri ja aivotutkija, joka työskentelee kliinisenä neurologina HUS:n Neurologian klinikassa ja postdoc tutkijana Aalto yliopiston Neurotieteen laitoksella. Hänen väitöstutkimuksensa aiheena oli aivojen muovautuvuus aivoinfarktin jälkeen. Meneillään oleva tutkimus käsittelee aivoinfarktin laukaisemia neurofysiologisia muutoksia aivoissa ja niiden yhteyttä motoriseen toipumiseen. Mekanismien ymmärtäminen auttaa kohdentamaan ja yksilöimään kuntoutusta sekä kehittämään uusia terapiamuotoja.

Mikko Patovirta Fysioterapia 2018

Mikko Patovirta työskentelee fysioterapeuttina Tampereella Bodymindissa mm. kroonistuneiden kipujen sekä erilaisten stressikuormitukseen liittyvien säätelyhäiriöiden parissa. Hän valmistuu keväällä 2018 terveystieteiden maisteriksi. Pro gradu-työhön liittyvä luento ja workshop Fysioterapia 2018 -tapahtumassa tarjoavat uudenlaisia vaihtoehtoja fysioterapiassa toteutettaviksi, aiheina (luento): Krooninen migreeni, kehotietoisuus sekä stressin hallinta sekä (workshop):Stressin aiheuttamia yli- ja alivireystiloja tasapainottavat harjoitteet.

Helena Miranda Fysioterapia 2018

Helena Miranda on lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti, joka on perehtynyt moderniin kivunhoitoon ja kehittää kivunhoitoa Suomessa mm. työterveyshuollossa ja fysioterapiapuolella. Hän on kirjoittanut suositun kivunhallintaoppaan Ota kipu haltuun (Otava 2016) ja jakaa aktiivisesti kiputietoa luennoiden ja sosiaalisen median kautta.

Karita Palomaki Fysioterapia 2018

Karita Palomäki on Helsingissä toimiva psykofyysinen fysioterapeutti ja työnohjaaja. Hänellä on monipuolinen koulutustausta erilaisista kehoa ja mieltä yhdistävistä menetelmistä, joiden tavoitteena on stressin- ja kivunsäätelyyn vaikuttaminen. Karita kirjoitti vuonna 2016 kipupsykologi Juha Siiran kanssa kirjan Kehon viisaat viestit. Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista (Kirjapaja 2016).

jarmo ahonen fysioterapia 2016 nettiin

Jarmo Ahonen on fysioterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja Pilates-opettaja. Hän on työskennellyt 30 vuotta Suomen Kansallisbaletin konsultoivana fysioterapeuttina. Lisäksi hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen fysioterapeuttina seitsemissä olympialaisissa (1988-2012). Ahonen on julkaissut kymmenkunta fysioterapian ja kehonhallinnan kirjaa Suomessa ja Englannissa. Viimeisin kirja ”Liikkuva ihminen” julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän käänsi yhdessä Veera Turkin kanssa ”Fascial Stretch Therapy”-kirjan, joka julkaistiin suomenkielellä 2015.

Hannu LUomajoki Fysioterapia 2017 Aulanko net
Hannu Luomajoki FT, ft, OMT, fysioterapian professori. Hannu Luomajoki on alunperin kotoisin Rovaniemeltä, missä hän kävi fysioterapiakoulun ja valmistui 1986. Hän on ollut koko uransa ajan ulkomailla: Saksassa, Australiassa sekä Sveitsissä. Manuaalisen fysioterapian maisteri Adelaidessa Australiassa 1999, filosofian tohtori 2010 Itä-Suomen yliopistosta, dosentuuri Jyväskylän yliopistossa 2016 sekä professorin titteli Zürichin korkeakoulusta 2011. Vuoden fysioterapautti Suomessa 2015; vuoden tutkijapalkinto Sveitsissä 2008. Hannu on Zürichin korkeakoulun TULE fysioterapian maisteriohjleman johtaja vuodesta 2007 ja hän työskentelee myös omassa praktiikassaan. Hannu on julkaissut noin 30 alkuperäisartikkelia, noin 40 muuta julkaisua sekä yli 70 kongressiesitystä kansainvälisesti.

 jukka pekka kouri fysioterapia 2018 net

Jukka Pekka Kouri, fysiatrian erikoislääkäri, kipulääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. 

Lili Forsbom Fysioterapia 2018

Maj-Britt ”Lili” Forsbom, fysioterapeutti vuodesta 1977, aikuisneurologista fysioterapiaa vuodesta 1983 alkaen, Bobath-kouluttaja (1978) ja Affolter-terapeutti (2001). Toimii ammatinharjoittajana moniammatillisessa Neurotiimissä Helsingissä.

tuulia luomala fysioterapia 2018

Tuulia Luomala, manipulatiivinen ft, eläinft, pilates-ohjaaja, luennoitsija, veterinary fascial manipulation (R) teacher, tietokirjailija. Työskennellyt fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina 17 vuotta hoitaen tuki- ja liikuntaelinongelmistakärsiviä niin vauvasta vaariin kuin kaiken karvaisiin otuksiin.

mika pihlman fysioterapia 2018

Mika Pihlman, manipulatiivinen ft, urheiluft, opettaja, luennoitsija, tietokirjailija. Kokemus kliinisestä hoitotyöstä noin 20 vuoden ajalta. 10 v. FC-Interin fysioterapeuttina ja fyysisenä valmentajana sekä taekwondo-maajoukkueen fyysisenä valmentajana. Viimeisimmät vuodet maailmalla faskioiden ihmeellisessä maailmassa.

 

Päivitämme luennoijatietoja sitä mukaa, kun tiedot vahvistuvat!

 

#fysioterapia2018