Fysioterapia2018 1000x120 ban

Fysioline TYMO

 DJO Global Logo Flat Colour 1

physiotools fysi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysioterapia 2018: Teemana PÄÄ
20.-21.4.2018, Cumulus Resort Aulanko, Hämeenlinna

 

Ammatillinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma kaikille fysioterapeuteille ja kuntoutusalan ammattilaisille. Osallistuminen ei edellytä FYSI ry:n jäsenyyttä.

 

Merkitse koulutuskevään päätapahtuma jo kalenteriisi! Lisätietoja teemoista ja ohjelmasta syyskuussa, jolloin käynnistyy myös ilmoittautuminen koulutustapahtumaan.


Kouluttajina alan parhaat asiantuntijat, teemana PÄÄ, jonka roolia kuntoutusprosessissa käsitellään monista eri näkökulmista.

fysioterapia 2017 tunnelmia 

Ammatillinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma kaikille fysioterapeuteille ja kuntoutusalan ammattilaisille.

  • Fysioterapia 2018 järjestetään Aulangolla Hämeenlinnassa pe-la 20.-21.4.2018
  • Ajankohtaisten luentojen, käytännöllisten workshopien, alan messujen ja iloisen yhdessäolon paikkana Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko. 
  • Ympärillä kansallismaisema luonnonsuojelualueineen

#fysioterapia2018

 

 

TAKAISIN www.fysi.fi

 

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa

"Pakko kuulla!"

Asiantuntijat tulessa

Helena Miranda Fysioterapia 2018

Helena Miranda on lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti, joka on perehtynyt moderniin kivunhoitoon ja kehittää kivunhoitoa Suomessa mm. työterveyshuollossa ja fysioterapiapuolella. Hän on kirjoittanut suositun kivunhallintaoppaan Ota kipu haltuun (Otava 2016) ja jakaa aktiivisesti kiputietoa luennoiden ja sosiaalisen median kautta.

jarmo ahonen fysioterapia 2016 nettiin

Jarmo Ahonen on fysioterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja Pilates-opettaja. Hän on työskennellyt 30 vuotta Suomen Kansallisbaletin konsultoivana fysioterapeuttina. Lisäksi hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen fysioterapeuttina seitsemissä olympialaisissa (1988-2012). Ahonen on julkaissut kymmenkunta fysioterapian ja kehonhallinnan kirjaa Suomessa ja Englannissa. Viimeisin kirja ”Liikkuva ihminen” julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän käänsi yhdessä Veera Turkin kanssa ”Fascial Stretch Therapy”-kirjan, joka julkaistiin suomenkielellä 2015.

Hannu LUomajoki Fysioterapia 2017 Aulanko net
Hannu Luomajoki FT, ft, OMT, fysioterapian professori. Hannu Luomajoki on alunperin kotoisin Rovaniemeltä, missä hän kävi fysioterapiakoulun ja valmistui 1986. Hän on ollut koko uransa ajan ulkomailla: Saksassa, Australiassa sekä Sveitsissä. Manuaalisen fysioterapian maisteri Adelaidessa Australiassa 1999, filosofian tohtori 2010 Itä-Suomen yliopistosta, dosentuuri Jyväskylän yliopistossa 2016 sekä professorin titteli Zürichin korkeakoulusta 2011. Vuoden fysioterapautti Suomessa 2015; vuoden tutkijapalkinto Sveitsissä 2008. Hannu on Zürichin korkeakoulun TULE fysioterapian maisteriohjleman johtaja vuodesta 2007 ja hän työskentelee myös omassa praktiikassaan. Hannu on julkaissut noin 30 alkuperäisartikkelia, noin 40 muuta julkaisua sekä yli 70 kongressiesitystä kansainvälisesti.

 

Päivitämme luennoijatietoja sitä mukaa, kun tiedot vahvistuvat!

 

#fysioterapia2018