header
Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013
 

 

 Liity jäseneksi

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Jäsenten kirjautuminen 

tule kuntoon luennot 2017 kuva

 

TULE kuntoon, seniori! -luentokiertueen syksyn aikataulu ja paikkakunnat ovat selvillä. Vuoden 2017  aikana luentoja järjestetään kaikkiaan 26 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Suomen Tuki- ja liikuntaelinliitto ry:n koordinoima, osallistujille maksuton luentokiertue on jatkoa suosituille Vastaisku Vaivoille -luennoille.

Luennoilla käsitellään monipuolisesti ikääntyvien näkökulmasta tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia sekä tarjotaan tietoa ja tukea tuki- ja liikuntaelinterveydestä ja tule-vaivojen ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta. 

Luennoitsijoina toimivat alan asiantuntijat ja luennoille osallistujat saavat mukaansa monipuolisen materiaalivihkon. Lisäksi paikallisyhdistykset ja -osastot ovat mukana aktiivisesti mukana käytännön järjestelyissä ja esittelemässä vertaistuki- ja toimintamahdollisuuksiaan.

Katso tiedot luentopaikkakunnista. Luentoihin liittyvää asiaa löytyy myös TULE kuntoon, seniori! -Facebook-sivuilta.

Luennoille ovat kaikki tervetulleita - TULE kuntoon seniori -luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Luennot järjestetään Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n, Huoltoliitto ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Sjögrenin Syndrooma-yhdistys ry:nSuomen Luustoliitto ry:n,  Suomen Nivelyhdistys ry:n  ja näiden jäsenyhdistysten kanssa yhteistyössä ympäri Suomea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.

TERVETULOA MUKAAN!

_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa