Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013

ota yhteytta

SY fysi RGB sininen

Hae sivuilta

Mikä on FYSI ry?

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on jo yli 40 vuoden ajan valvonut ja edistänyt fysioterapiaa ja kuntoutusta harjoittavien yritysten ja yksityisten ammatinharjoittajien ammatillisia ja lakisääteisiä etuja. FYSI osallistuu lakeja ja säädöksiä valmisteleviin työryhmiin, antaa lausuntoja ministeriöille ja eduskunnalle sekä edistää toiminnallaan alan ammattitaitoa ja yleistä arvonantoa. Jäsenyrittäjille annetaan monipuolista neuvontaa ja tukea.

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on alan yritysten aktiivinen edunvalvoja ja yhteistyöverkko. FYSI vaikuttaa, kouluttaa, neuvoo ja yhdistää. FYSI tiedottaa fysioterapiasta ja kuntoutuksesta alan henkilöstölle, asiakkaille ja päättäjille.

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa